0Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor
Seagate 60TB SSD Üretti ve Samsung’dan Koltuğu Devraldı

Seagate 60TB SSD Üretti ve Samsung’dan Koltuğu Devraldı

Geçen haftalarda Samsung dünyanın en yüksek kapasiteli SSD sürücüsünü yaptığını duyurarak koltuğu kaptı ancak Seagate kısa süre içinde koltuğu Samsung’tan geri devraldı.

Samsung geçen hafta 15.36 TB depolama boyutlu SSD sürücü yaptığını duyurmuştu ancak Seagate bu hafta Samsung disklerinden depolama olarak dört kat daha fazla depolama alanına sahip olan Seagate zirvede.

Fiyatı Meraklandırıyor
Samsung 15.36 TB depolama alanına sahip SSD sürücüsünün fiyatını 10.000 dolar olarak belirledi. Bu diskin fiyatı henüz kullanıcılara belirtilmedi ancak kendisini 2017 içerisinde raflarda göreceğiz gibi. 60 TB depolama alanına sahip olan sürücü şu anda 3.5 inç formatında.

SSD Sürücü bu sene içerisinde düzenlenmiş olan Flash Memory Summit’te tanıtılmıştı. Yani Sürücülerin bir kısmı ön siparişle satılmış olabilir. İnanılmaz bir kapasiteye sahip olan sürücü 400 milyon Resim ya da 12.000 adet filmi depolayabilir. Firma aynı formatta kapasitesini kolaylıkla 100TB’a kadar çıkartabilir ancak şimdilik bunu elinde bir koz olarak bekletiyor.

Whatsapp Mesaj Gönder 05323595483