0Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor
IronWolf ve IronWolf Pro

IronWolf ve IronWolf Pro

Seagate, tüm Nas lar için Ironwolf ve Ironwolf Pro ile disk başına 10TB kapasite sunuyor. Ironwolf ve Ironwolf Pro daha fazla güvenliğin yanı sıra sistem esnekliği için AgileArray teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Ayrıca döngüsel titreşim ( RV ) sensörlü disk dengesi uzun vadede daha tutarlı performans ve güvenilirlik için 1 den fazla yuvalı sistemlerdeki titreşimi kontrol altında tutuyor. Birden fazla yuvalı Nas sistemlerinde performansın korunması amacıyla yüksek kapasiteli diskler RV sensörleri ile oluşturulmuş ve tüm Ironwolf Pro disklerde RV sensörleri standart olarak sunularak işletmelerin ve profesyonel kullanıcıların uzun vadede tutarlı performans sağlamalarına yardımcı oluyor.

10TB kapasite ile Ironwolf için yılda 180TB ve Ironwolf Pro serilerinde 300TB a kadar kullanıcı iş yüküne olanak tanınmasıyla birden fazla kullanıcı, Nas sunucusuna güvenli bir şekilde veri yükleyip indirebiliyor.

Raid performansı ise yanıt verme hızını ve Nas bilgisi dahilinde hata kurtarma kontrolünün en üst seviyede tutulması için optimize edilmiş. Gelişmiş güç yönetimi ile de enerjiden tasarruf sağlanarak doğru zamanda doğru gücün alınmasına olanak sağlıyor.

Ironwolf Pro serilerine özel olarak 2 yıl Rescue Veri Kurtarma Hizmeti bulunuyor. Bu sayede herhangi bir felaket nedeniyle oluşabilecek veri kayıplarına karşı içiniz rahat olsun. Rescue ile %95 müşteri memnuniyeti sağlanmış olup bu hizmet ile dünya standartlarındaki küresel veri kurtarma profesyonellerine ulaşmanız sağlanıyor. Rescue hizmetine www.seagate.com/register adresinden kayıt olabilirsiniz.

Ev kullanıcıları için de bir çok avantaj sunan Ironwolf ve Ironwolf Pro ile 10TB lık tek disk ile binlerce adet HD film, video, fotoğraf vede çok daha fazlasını güvenli bir şekilde depolamanıza olanak sağlanıyor. Bu şekilde kendi evinizde kurduğunuz Nas sisteminiz ile kendi bulutunuzu oluşturabilirsiniz.

Ironwolf ve Ironwolf Pro yu karşılaştırdığımızda ise çok fazla fark gözümüze çarpmıyor. Ironwolf Pro daha enterprise bir ürün olmakla beraber Rescue hizmetini standart olarak sunuyor. Ayrıca 5 yıl garanti ve çok kullanıcya yönelik iyişeltirme olarak 300TB/yıl özellikleri Ironwolf a göre öne çıkan özellikleri.

Whatsapp Mesaj Gönder 05323595483