0Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor
İhtiyaçlarınıza Uygun En İyi Hard Diskler

İhtiyaçlarınıza Uygun En İyi Hard Diskler

n kaliteli sabit diskler, SSD’ ler gibi çabuk olmayabilir. Fakat bu ürünlerin de belli avantajları vardır. 

Örnek olarak, sabit disklerin / hard disklerin maliyeti daha uygun olmakla beraber SSD disklere göre daha yüksek kapasitelidir. 

Ekstra, yedeklenecek fazla data / veri varsa, kaliteli bir sabit disk ek bir tedbir olarak faydalı olabilir.

İyi bir sabit disk seçimi yaparken ne için kullanmak istediğinizi dikkat etmeniz gerekir. Film veya müzik arşivi için depolama kapasitesini yükseltmek istiyorsanız, yüksek depolama alanı olan harici bir sürücü iyi bir tercih olacaktır. Diğer yandan, iyi bir oyun PC’niz varsa ve bu oyunları saklamak için ekstra bir alana ihtiyaç duyuluyorsa, 7.200 RPM devir/dakika 3,5 inçlik bir hard / sabit disk sizin için en iyi seçimlerden biri olabilir.



Sabit sürücü seçmenize yardım etmek için bir araştırma yaptık ve en iyi sabit sürücülerle ilgili bir yazı derledik.



En İyi Sabit Disk: Seagate BarraCuda

Yüksek RPM ve Kapasite yanında Düşük Maliyet

Arabirim: SATA 6Gbps | Kapasite: 2 – 3TB | Önbellek: 64MB | RPM: 7,200

Seagate BarraCuda diskleri ekonomik fiyatları ile harika bir kapasite/gigabayt alanı sunuyor. 

Ayrıca hız avantajı da var. 2 TB modeli, yüksek performansı ile göz dolduruyor. Sürücü 7.200 devir / dakika kapasitesi ile verileri hızlıca bir araya getirdiğinden, bu sabit disk için uygun olan bilgisayarlarda inanılmaz bir hızlı veri okuma olanağı sağlıyor.



En İyi Hibrit Sabit Disk: Seagate Firecuda Desktop

Bir HDD’den daha hızlı, bir SSD’den daha ucuz

Arabirim: SATA 6 Gbps | Kapasite: 1 TB – 2 TB + 8 GB | Önbellek: 64 MB | RPM: 7,200

SSD’ler çok popüler ve sebebini anlamak çok zor değil. Çok fazla depolama alanına ihtiyacınız varsa, hibrit sabit sürücüler mükemmel bir opsiyondur. 

SeaGate FireCuda, piyasadaki en başarılı hibrit hard disktir. 2 TB depolama alanına sahip olmasının yanı sıra 8 GB’lık hızlı bir bütünleşik flaşa sahip olan FireCuda , çok katmanlı önbellek algoritması sebiyle sürekli olarak sisteminizi ne şekilde kullandığınızı analiz etmektedir. SSHD sürücünün yeni firmware’ı ise, sürücünün optik plakasının dönme hızını ihtiyaç olmadığı zamanlarda yavaşlatıyor. Böylece yüksek performanstan fire vermeden gereksiz güç tüketimini en aza indiriyor.




Ağ için depolama alanı

Arabirim: SATA 6 Gbps | Kapasite: 6 – 12 TB | Önbellek: 256 MB | RPM: 7,200

Seagate IronWolf depolama açısından standart bir hard diskten fazla yüksek maliyetli değildir. NAS sabit sürücüler, 7200 dev/ dak hızla 7/24 dönüş hızı ile arıza durumlarında endişelenmenize gerek kalmadan kaliteli bir şeklilde çalışabilir. İş veya evi için NAS ürünlerinden birine sahipseniz, 

Seagate IronWolf NAS sizin için çok doğru bir tercih olabilir.
Whatsapp Mesaj Gönder 05323595483