0Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor
RAID için hazır olun!

RAID için hazır olun!

SkyHawk Health Management, Artık SkyHawk RAID Yeniden Oluşturma Desteğine Sahiptir.

Seagate SkyHawk Health Management (SHM), Skyhawk RAID Yeniden Oluşturma Desteği sayesinde daha da iyi hâle geldi!

Bildiğiniz gibi, en uygun güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanmış disklerin cazip avantajları vardır: Standart masaüstü diskleriyle karşılaştırıldığında, SkyHawk güvenlik sabit diskleri güvenlik için yoğun kullanımlarda optimize performans sunar. En iyi fiyatlarla seagatesatis mağazamızda bulabileceğiniz SkyHawk, daha fazla sayıda kamerayı destekler ve 2 kat iş yükü değeriyle üstün güvenilirlik sağlar.

SkyHawk'ın avantajları; önleme, müdahale ve kurtarma için tasarlanmış disk izleme yazılımımız Health Management sayesinde daha da net hâle geliyor. Şu anda yalnızca Hikvision NVR 4.0 sistemlerinde kullanılabilen SkyHawk Health Management (SHM), kullanıcıların disklerinin durumunu yönetmesine yardımcı olur ve disk bir felaket sonucunda hasar görürse veri kurtarma hizmetlerine erişim sunar.

Health Management, müşterilerinize sunduğunuz SkyHawk güvenlik depolama çözümleri için fark yaratan bir özelliktir ve Seagate bunu diğer özel müşteri diskleri (ör. IronWolf Health Management veya IHM) ve diğer ekosistem iş ortaklarıyla (Synology) da kullanıma sunmuştur.

Seagate, SkyHawk RAID Yeniden Oluşturma Desteğinin sunulmasıyla SkyHawk Health Management'ın değerini daha da yükseltmiştir!

Karşınızda SkyHawk RAID Yeniden Oluşturma Desteği

Müşterileriniz, daha fazla koruma sağlamak amacıyla güvenlik verileri için RAID depolamayı seçebilir. Bununla birlikte, disk hataları oluştuğunda bu verilerin yeniden oluşturulması ve bunlara erişilmesi uzun sürebilir. Verilere kısa sürede erişilmesi gerekiyorsa bu uzun RAID kurtarma süreci, müşterilerin işlerini önemli ölçüde etkileyebilir.

Seagate, şimdi Skyhawk Health Management’ın parçası olarak sunulan yeni SkyHawk RAID Yeniden Oluşturma Desteği ile daha iyi bir çözüm sunuyor. Bu özel Seagate teknolojisi, kısmi hata kopyalama özelliği sağlar. Bu özellik, ana bilgisayarın RAID kurtarma işlemine başlamadan önce arızalı diskten kısa sürede maksimum miktarda sağlam veri çıkarmasına yardımcı olur.

Basitçe ifade etmek gerekirse, arızalı diskten doğrudan ne kadar çok veri çıkarılabilirse uzun süren ve hatalarla sonuçlanabilen geleneksel RAID kurtarma işlemi sırasında geriye kurtarılması gereken daha az veri kalır. SHM’nin SkyHawk RAID Yeniden Oluşturma Desteği, RAID yeniden oluşturma işlemleri için 3 kat daha hızlıdır. Böylece müşterilerinizin içi daha rahat olur.

Elbette bu anlattıklarımız yalnızca kısa bir genel bakıştı. Sizin gibi kanal iş ortakları için özel olarak oluşturulmuş kapsamlı teknik incelemeyi indirerek Skyhawk RAID Yeniden Oluşturma Desteği ile ilgili tüm bilgileri edinebilirsiniz!
Whatsapp Mesaj Gönder 05323595483